Ми у Facebook
24.11.2014, 09:28

На Рівненщині затримали чоловіка, який обікрав 46 гаражів

Ілюстративне фото

Співробітники управління карного розшуку УМВС України в Рівненській області викрили злочинну діяльність 32-річного рівнянина, який упродовж березня-жовтня у нічний час обкрадав гаражі громадян у Млинівському, Костопільському, Острозькому районах та в обласному центрі.
Співробітники управління карного розшуку УМВС України в Рівненській області викрили злочинну діяльність 32-річного рівнянина Андрія, який упродовж березня-жовтня у нічний час обкрадав гаражі громадян у Млинівському, Костопільському, Острозькому районах та обласному центрі.

Зловмисник потрапляв до приміщень, пошкоджуючи замикаючі пристрої вхідних дверей, та виносив звідти майно, яке власники там зберігали.

До рук чоловіка потрапили велосипеди, болгарки, дрилі, зварювальні апарати, колеса, компресори, автомагнітоли, пилосмоки та продукти харчування. Загалом він завдав збитків власникам приблизно на 80 тисяч гривень.

Уночі 31 серпня Андрій проник на станцію технічного обслуговування, що по вулиці Пушкіна в смт Млинів, звідки вкрав зварювальний апарат, шліфувальні машинки, домкрат та інші цінні речі на загальну суму понад 28 тисяч гривень.

Зі слів чоловіка, усе награбоване майно Андрій збував незнайомим людям, а отримані кошти витрачав на власні потреби.

"Зловмиснику вже повідомлено про підозру у вчиненні 46-ти крадіжок за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), —зазначив начальник управління карного розшуку УМВС України в Рівненській області Тарас САБАНЮК.— На даний час йому обрана міра запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Андрій неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання зброї, нанесення тілесних ушкоджень, однак отримав за ці злочини умовні терміни. Після скоєння такої кількості крадіжок суд навряд чи залишить його на волі.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
На Рівненщині затримали організовану групу гаражних крадіїв





На правах реклами