Ми у Facebook
24.11.2014, 12:15

На Рівненщині відзначили престольне свято

У день Собору Архистратига Божого Михаїла та всіх Небесних Сил безплотних, 21 листопада, у селі Срібне, на Радивилівщині, відзначили престольне свято.
21 листопада православна церква вшановує архістратига Михаїла. Християни вважають його одним із семи архінгелів (старших ангелів), архістратигом небесного воїнства, покровителем людського роду.

У селі Срібне, що на Радивилівщині, цей день відзначають престольне свято. До Свято-Михайлівської парафії прибули запрошені священики і миряни. Церковні дзвони радо зустрічали гостей, адже у такий день парафія збагатилася соборною молитвою і духовною радістю тих, хто відвідав Михайлівський храм.

- Після Літургії Св. Іоана Злотоустого відбувся Хресний хід навколо храму і Подячний молебінь. Благочинний привітав настоятеля і парафіян із престольним святом, а також у своєму слові висловив бачення стосовно утворення єдиної Української Помісної Православної Церкви і розповів про перешкоди,які цьому заважають. Далі було виголошено уставне многолітня і хор заспівав « Боже, Великий, Єдиний…», - пише "Радивилів.net".



Статті до теми:

У Рівне привезуть мощі, які воскрешають мертвих

Зі святом! 21 листопада вшановують Архістратига Михаїла





На правах реклами