Ми у Facebook
25.11.2014, 13:10

«Рівнегаз» модернізується на 36 млн гривень

В ПАТ «Рівнегаз» розробили інвестиційну програму на 2015 рік. Запланований обсяг фінансування інвестпрограми становить 35,93 мільйони гривень.
Як повідомляє прес-служба ПАТ «Рівнегаз», пріоритетом витрат інвестиційної програми компанії є заходи для забезпечення безперебійного та безаварійного газопостачання. Основними джерелами фінансування усіх передбачених програмою заходів є амортизаційні відрахування та прибуток підприємства.

Проект Інвестпрограми підприємства на наступний рік доступний на сайті товариства (rv.104.ua). З ним може ознайомитися кожен споживач та надати свої пропозиції та зауваження до 17 грудня 2014 року за вказаними координатами на веб-сайті.

Серед основних напрямків діяльності ПАТ «Рівнегаз» на наступний рік є забезпечення надійності та стабільності системи газопостачання області, роботи із реконструкції, ремонту та заміни фізично зношених газових мереж та споруд на них, придбання сучасних приладів діагностики і обстеження та впровадження систем протиаварійного захисту систем газопостачання.

Газовики планують провести капремонт ізоляції газопроводу високого тиску в смт.Млинів від вул.І.Франка до вул.Кірова, замінити сталевого газопроводу високого тиску ІІ категорії на поліетиленовий з підводним переходом від ГРС Здолбунів до ГК№5, замінити газопровід низького тиску по вул.Дровальова - вул. Зарічна, с.В.Житин Рівненського р-ну, проектувати та встановити телеметрії на ГРП Березнівського району, встановити газові лічильники на суму 3,47 млн.грн, капремонт 25 газорозподільчих пунктів та ін.

На сьогодні фінансовий стан підприємства значно погіршився у зв’язку зі зменшенням споживання газу абонентами ПАТ «Рівнегаз». Так цьогоріч компанія недоотримала близько 23,1 мільйонів гривень доходів закладених в тариф на транспортування. Відповідно, зменшились й обсяги фінансування інвестпрограми. Так у 2013 році вони становили 46,473 млн.грн, а у 2014 –35,34 млн.грн.

Див. також:

Залізничники просять водіїв автотранспорту бути уважними на переїздах

Яку доплату отримають пенсіонери Рівненщини у листопаді





На правах реклами