Ми у Facebook
25.11.2014, 14:20

Які підприємства Рівненщини ввійшли у сотню найкращих?

За результатами Всеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів України» сім підприємств Рівненщини здобули перемогу.
Так, переможцями національного конкурсу якості стали ПАТ «РІВНЕАЗОТ», ПрАТ «Консюмерс-Скло-Зоря», ТОВ «ККНК «Технобуд», ТзОВ «Сталь-М», ТзОВ «Арм-Еко», ПП ВТП «Вільха» та ТзОВ «Річ Ленд». Окрім того, місця лауреатів на п’єдесталі найкращих виробників країни посіли ТзОВ «Інус ЛТД», ПП «Ретра-ЗМ», ТзОВ-фірма «Агрохімпак».

Продукцію кожного виробника експерти оцінювали за такими критеріями, як наявність сучасних систем управління якістю, відповідність продукції вимогам безпеки, умови виробництва, задоволеність споживачів, відсутність претензій від контролюючих органів тощо. Після підтвердження відповідності виробника усім критеріям йому надається право маркувати свою продукцію логотипом «100 кращих товарів України».

Найкращих товаровиробників Рівненщини нагородили у столиці. За словами першого заступника Міністра економіки та торгівлі України Романа Качура, в державі проводять роботу, спрямовану на гармонізацію норм і стандартів із міжнародними, що уможливить вихід українських товарів на європейський ринок. «Всеукраїнський конкурс якості продукції, який проходить з 2003 року, відкриває великі перспективи перед українськими товаровиробниками. Адже Україна чітко визначила свій європейський вектор», - наголосив Роман Качур.

«Незважаючи на складний час для країни, цього року участь у конкурсі «100 кращих товарів України» на регіональному етапі взяло близько 70 підприємств, - зазначив заступник гендиректора ДП «Рівнестандартметрологія» Максим Калєніков. - Це найбільший показник у західній Україні. А це свідчить про великий економічний потенціал Рівненщини».

Статті по темі:


Рівненський радіозавод повернули державі

Рівне: на ремонт даху витратили більше 500 тисяч гривень






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ