Ми у Facebook
25.11.2014, 15:00

Як потрапити на засідання парламенту [ІНСТРУКЦІЯ]

Можливість відвідувати засідання парламенту для всіх українців з'явиться вже з відкриттям першої сесії Верховної Ради VIII скликання. Першим кроком для того, щоб отримати таку можливість є заповнення на офіційному сайті Верховної Ради електронної заявки.
Нарешті українці зможуть безперешкодно відвідувати парламент. Доступ до відкритих пленарних засідань гарантується Розпорядженням Голови Верховної Ради України № 694 від 27 жовтня 2014 р. Текст розпорядження було нещодавно опубліковано на офіційному сайті Верховної Ради України.

Отже, яким чином можна потрапити на засідання парламенту?

Крок 1: Заповнюєте на офіційному сайті Верховної Ради електрону заявку*, де вказуєте, зокрема, бажаний день відвідин парламенту.

* Наразі форма заявки на офіційному веб-сайті парламенту відсутня, однак відповідно до тексту самого розпорядження, має з’явитись до початку роботи парламенту нового скликання.

Крок 2: Чекаєте підтвердження на вказану у електронній заявці e-mail адресу.

Крок 3: Отримуєте гостьову іменну перепустку на відвідини парламенту. Перепустки видаються безоплатно у бюро перепусток за адресою: м. Київ, вул. Садова, 3-а. Для отримання перепустки потрібно мати із собою документ, що посвідчує особу.

Крок 4: У вказаний в перепустці день ідете до парламенту. Не забудьте взяти з собою перепустку та документ, що посвідчує особу.



Джерело:medialaw.kiev.ua






На правах реклами