Ми у Facebook
26.11.2014, 14:45

Залізничники просять водіїв автотранспорту бути уважними на переїздах

Залізничники працюють над забезпеченням роботи галузі в умовах погіршення погодних умов. За минулу добу на роботах із прибирання снігу було залучено близько 1300 працівників.
Погіршення погодних умов протягом останньої доби найбільше спостерігалося на території Південно-Західної залізниці. Зокрема, товщина снігового покриву на вокзалі станції Фастів досягала 13 см, Козятин – 5 см та в столиці України місті Києві зафіксовано 9 см снігу. Роботи з очищення колій та стрілочних переводів від налипання мокрого снігу тривають цілодобово.

Перший сніг та перехід через нульову позначку термометра значно ускладнив ситуацію на автошляхах, в тому числі на залізничних переїздах. Так, 23 листопада на перегоні Кам'яниця-Доманинці Львівської залізниці на переїзді з черговим, сигналізацією та двома шлагбаумами водій легкового автомобіля при відкритих шлагбаумах не впорався з керуванням і в’їхав в кювет перед переїздом. Від удару автомобіль розвернуло на колію. Потерпілих немає, проте через подію було порушено графік приміського руху – три приміські електропоїзди затримані майже на півтори години.

Довідка


Для безперебійної роботи у зимовий період 2014-2015 рр. у структурних підрозділах колійного господарства Укрзалізниці підготовлено 123 одиниці снігоочисної техніки (СДП, СДПМ) та 103 одиниці снігоприбиральної техніки (СМ-2).

Підготовлено до зими і стрілочні переводи: 637 відремонтовано середнім ремонтом, 342 замінили на придатні до використання, а 211 – на нові. Крім того, 23,65 тис. стрілочних переводів обладнано електрообігрівом та 14 тис. – системою пневмообдувки. Для забезпечення цих систем на залізницях працюють 283 компресорні станції.

Статті по темі:


На Рівненщині потяг переїхав чоловіка


На Рівненщині чергова смерть на дорозі: загинув 72-річний чоловік

Поради рівнянам, як не впасти в ожеледицю





На правах реклами