Ми у Facebook
03.12.2014, 18:00

Гурт "Тартак" випустив нову пісню присвячену українським десантникам

Гурт "Тартак" випустив нову пісню "Висота/Ніхто Крім Нас" присвячену українським десантникам, що воюють у зоні АТО.
Подвійна назва нового синглу пов’язана з тим, що композиція «Ніхто Крім Нас» вже існує, хоча, напевно, саме ця назва була б найбільш доцільною для новопредставленої композиції відомих музикантів.

Сашко Положинський навіть звернувся з цього приводу за допомогою до своїх прихильників : «Скоро ми викладемо в Інтернет нашу нову «маршову» пісню, написану «Тартаком» спеціально для українських десантників. Однак є певні складнощі з вибором назви для неї. Згідно з текстом, найбільш логічною є назва «Ніхто Крім Нас», але пісня з такою назвою вже існує. Інші допустимі на нашу думку варіанти – «Висота» або «Для Нас З Тобою». Не просіть викласти текст, просто скажіть, яка назва вам більше подобається, може попитайте у знайомих десантників. Було б добре, якщо ви аргументуєте свій вибір. Наперед вдячний! P.S. Забув вказати, що варіант «Ніхто Крім Нас» все ж таки також розглядається».

Зрештою новій пісні від «Тартака» було вирішено дати подвійну назву. «Дуже важливо, щоб композиція якомога швидше долетіла до тих людей, для яких в найпершу чергу вона була написана – до українських десантників. Та й іншим військовим, як і добровольцям, зайвою вона, гадаю, не буде», – зазначив Сашко Положинський.

Джерело: notatky.com.ua

Статті по темі:

Вірші про боротьбу в Україні та героїв АТО






На правах реклами