Ми у Facebook
26.11.2014, 16:28

Французи вкладуть кошти в енергозбереження обласної дитячої лікарні

Сьогодні підписано Угоду між Рівненською обласною державною адміністрацією та Посольством Франції в Україні про реалізацію проекту енергоефективності у обласній дитячій лікарні.

Для цього на Рівненщину приїхав Надзвичайний і Повноважний Посол Французької Республіки в Україні Ален Ремі.

«Ця угода - тільки початок нашого співробітництва. Перший етап включає енергоаудит в Рівненській дитячій обласній лікарні. Впродовж цього часу підготуємо відповідні документи, розробимо заходи, визначимо слабкі місця. Основна ціль – це якісне дешеве тепло у медичному закладі», - розповів в.о. голови облдержадміністрації Юрій Приварський.

«Ми зупинилися на обласній дитячій лікарні, бо дітям завжди має бути тепло. На Україні для впровадження цього проекту ми обрали чотири міста, серед яких і Рівне. Завершимо підготовку документів і будемо вивчати питання забезпечення якісним обладнанням лікарню», - зазначив Надзвичайний і Повноважний Посол Французької Республіки в Україні Ален Ремі.

Під час зустрічі з в.о. голови облдержадміністрації Юрієм Приварським представники французької делегації також обговорили перспективи розвитку українсько-французького двостороннього співробітництва на регіональному рівні, а саме можливі галузі для залучення майбутніх інвестицій.

Статті по темі:

Сьогодні Рівне відвідає посол Франції в Україні

На Рівненщині підписали тристоронню угоду з ЄС та ПРООН





На правах реклами