Ми у Facebook
27.11.2014, 23:05

На Рівненщині розшукують психічнохворого чоловіка [+Фото]

Здолбунівським РВ УМВС України в Рівненській області розшукується безвісти зниклий психічно хворий громадянин Дець Олександр Петрович, 22.03.1964 року народження, уродженець міста Рівного.
Як повідомляє СЗГ УМВС України в Рівненській області, Дець Олександр перебував на лікуванні в Урвенському психоневрологічному інтернаті Здолбунівського району в с. Урвена з діагнозом: розлади особистості та поведінки у формі помірно-вираженого психоорганічногосиндрому.

8 листопада цього року чоловік самовільно залишив територію вищевказаного закладу, пішовши у невідомому напрямку. По даний час його місце перебування не відоме.

Прикмети: на вигляд 50-55 років, середньої тілобудови, зріст близько 175 см., волосся пряме, коротке, сиве, 42-ий розмір взуття.

На момент зникнення був одягнений: куртка чорного кольору балонова, брюки чорного кольору, шапка чорного кольору, взутий у черевики чорного кольору.

Правоохоронці звертаються до мешканців області та Рівного, при наявності будь-якої інформації повідомити Здолбунівський РВ УМВС України в Рівненській області за тел. 2-23-25, 097-361-14-85 або 102.



Див. також:

Рівненщина: затримали автомобіль, водій якого перевозив близько 2 кг бурштину

На Рівненщині розкрили жорстоке подвійне вбивство [+ФОТО]





На правах реклами