Ми у Facebook
27.11.2014, 10:42

Рівне: слідчі з'ясовують, хто обікрав обласне управління міліції

Вчора вночі, 26 листопада, хтось відчинив двері в кабінет та зламав сейф слідчого в обласному управління міліції, що на вулиці Хвильового, 2 у Рівному, та викрав звідти гроші та бурштин.
Як повідомляють в СЗГ УМВС, невідомі особи проникли з двору в адміністративне приміщення УМВС України в Рівненській області та зі службового кабінету слідчого управління вчинили крадіжку речей, кількість та належність яких наразі встановлюється створеною слідчою групою.

Як вже повідомлялося на OGO.ua, за попередньою інформацією, невідомі викрали 80 тисяч доларів та понад 136 кілограмів бурштину.

Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка чужого майна, поєднана з проникненням у приміщення), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. На даний час проводиться досудове розслідування, встановлюються особи, причетні до вчинення вказаного злочину.

Див. також:


У Рівному обікрали обласне управління міліції
У Рівному обікрали обласне управління міліції





На правах реклами