Ми у Facebook
27.11.2014, 14:21

Рівненщина: два райони вже підписали угоду з ЄС/ПРООН

У середу, 26 листопада, у Млинові та Демидівці були підписані тристоронні угоди з ЄС/ПРООН про включення регіонів до третьої фази Проекту Місцевий розвиток, орієнтований на громаду.
Як повідомляє прес-служба облради, в залі засідань Млинівської районної ради, керівництво районної ради, райдержадміністрації та ПРООН підписали дану угоду.

У ході семінару відбулася презентація результатів Проекту МРГ-ІІ в Рівненській області, демонстрація фільму «Про досвід реалізації Проекту МРГ-ІІ», Проект МРГ-ІІІ: загальний огляд плану дій на 2014-2015 роки та на перспективу, основні принципи партнерства Проекту та обласної ради та презентація плану дій та процедур виконання на рівні районів та сільських/ селищних/ міських рад; умови співпраці з сільськими/ селищними/ міськими радами; оголошення початку конкурсу для участі сільських/ селищних/ міських рад в проекті МРГ-ІІІ.

Також і в Демидівському районі було підписано тристоронню угоду з ЄС/ПРООН про включення регіону до третьої фази Проекту Місцевий розвиток, орієнтований на громаду.

Загалом на Рівненщині до Проекту долучилися громади восьми районів: Березнівського, Володимирецького, Демидівського, Дубенського, Корецького, Костопільського, Млинівського та Острозького.

Див. також:

Рівнян закликають пікетувати Нацбанк

У Рівному все-таки введуть "Єдиний квиток"





На правах реклами