Ми у Facebook
28.11.2014, 21:58

На Рівненщині розкрили жорстоке подвійне вбивство [+ФОТО]

21 листопада в селі Прикладники Зарічненського району сталася трагедія. 30-річний Василь, під час розпивання спиртних напоїв, наніс сім ударів кухонним ножем 73-річній Олені та дванадцять ударів 62-річній Любові з Республіки Білорусь.
Від отриманих тілесних ушкоджень жінки померли на місці, а зловмисник зник у невідомому напрямку.

Наступного дня, близько опівдні, тіла жінок у будинку виявила односельчанка, яка і повідомила про криваву різанину міліцію. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група. Аби негайно, за «гарячими» слідами, розкрити тяжкий злочин, у Зарічненський район прибули кращі оперативники з карного розшуку обласного управління міліції під керівництвом заступника начальника полковника міліції Володимира Голубоша.

Спільними зусиллями експертів Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, слідчих, кінологів та оперативників, крок за кроком, обстежуючи кожний квадратний метр населеного пункту та опитуючи очевидців, міліціонери встановили всі обставини жорстокого подвійного вбивства.



21 листопада близько 20.00 години до будинку Олени завітала подруга Любов, яка приїхала погостювати, та Василь, житель сусіднього села Сенчиці. Розпиваючи алкогольні напої, між чоловіком та жінками раптово виник конфлікт на побутовому грунті. Під час суперечки Василь схопив кухоного ножа та умисно наніс Любові смертельні рани в область шиї та грудної клітки. В подальшому, щоб приховати свій злочин, чоловік смертельно травмував і господарку.

Правоохоронці завдяки злагодженій співпраці оперативно встановили місце знаходження зловмисника, який відразу зізнався у скоєному.



- Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрили кримінальне провадження за пунктом 1 частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство двох і більше осіб), — повідомив начальник управління МВС України в Рівненській області підполковник міліції Сергій Максимов. – Наразі чоловіку повідомили про підозру та обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Статті по темі


У Рівному син ножем зарізав рідну матір. Нові подробиці [ВІДЕО]

Трагічний день студента у Рівному: зарізали викладачку НУВГП





На правах реклами