Ми у Facebook
30.11.2014, 14:45

"Міні-міс та Міні-містер Рівненщини-2014": як готуються маленькі учасники [+Фото]

Закінчились тривалі кастинги для участі у ІІІ регіональному фестивалі краси та таланту "Міні-міс та Міні-містер Рівненщини-2014". Імена уже відомі. Дізнайтесь більше про підготовку до масштабного дитячого свята, дивіться фото з-за лаштунків репетицій фестивалю!
ЯК ГОТУЮТЬСЯ УЧАСНИКИ ФЕСТИВАЛЮ: ФОТО З-ЗА ЛАШТУНКІВ

Уже незабаром відбудеться презентація талановитих, щирих та харизматичних діток - фіналістів ІІІ регіонального фестивалю краси та таланту "Міні-міс та Міні-містер Рівненщини-2014". Вони ще маленькі, а вже готові працювати на повну і завойовувати цілий світ,позувати перед камерами та демонструвати публіці свої таланти. А найголовніше, що всі вони пам'ятають: кожен із них - особливий!

У кастингу взяли участь близько 100 дітей. До складу учасників увійшли 28 дівчаток та двоє хлопчиків. Радує те що цього року серед учасників конкурсу є дітки не тільки з обласного центру, але й Кузнецовська та Костополя. Вони відповідно будуть представляти свій регіон на фестивалі. А всі разом вони будуть змагатися за звання "Міні-міс та "Міні-містер Рівненщини-2014". Крім того, переможці регіонального фестивалю будуть представляти нашу область на національному фестивалі краси та таланту "Міні-міс та Міні-містер України-2014".

Фестиваль уже традиційно відбудеться у ТРЦ «Екватор» 21 грудня 2014 року. Всі фіналісти будуть відзначенні та отримають дипломи, стрічки, корони і кубки. Переможці фестивалю будуть прекрашти обкладинку журналу «Твій Стиль», який виходить у м.Рівне та Луцьк. Також фото учасників будуть розміщенні на порталі OGO.ua, і у форматі інтернет-голосування вони будуть боротись за титул "Міні Міс& міні Містер ОГО Рівненщини 2014".

Наразі вже розпочалась активна та цікава підготовка до фестивалю. Організатори та партнери підготували різноманітну, розважальну та корисну програму для дітей.







Так, уже відбулись спеціальні фото- та відео сесії на території ТРЦ «Екватор». Де вони як професійні моделі, рекламували одяг від дитячого магазину «Wenice» та фотографувались для буклету фестивалю. Також дякуючи керівництву Мультипарку діти покататались на роликах та каруселях. І це ще не все! На них чекає басейн, тренажерний зал, перегляд мультиків та екскурсія на хлібозавод! Також з ними працюють хореограф та викладач дефіле, з якими вони готуються до виступу на сцені!

- Ми вдячні нашим партнерам, які допомагають дітям гарно провести час та отримати позитивні емоціі, адже дітям це дуже необхідно. Ми намагаємось, щоб учасники фестивалю отримали максимум уваги та залишили приємні спогади , - розповідає керівник фестивалю, директор агентства моделей «Панна" Вікторія Дембіцька.

Про перебіг підготовки до фестивалю, а також презентацію фіналістів читайте і дивіться незабаром на порталі OGO.ua!



ЯК ГОТУЮТЬСЯ УЧАСНИКИ ФЕСТИВАЛЮ: ФОТО З-ЗА ЛАШТУНКІВ

До теми:

У Рівному розпочинається «Міні-Міс та Міні-Містер Рівненщина 2014» [+Фото]

Агентству моделей "Панна" - 18 років. Вітаємо!

"Міс Рівненщина-2014": фото без гламуру





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ