Ми у Facebook
29.11.2014, 09:45

Володимир Хомко - про зупинку "Рівнеазоту": "Це буде катастрофа"

З'явилися чутки, що найбільше промислове підприємство Рівного може зупинитися. Мовляв, керівництво «Рівнеазоту» отримало вказівку Кабміну про примусову зупинку відбору природного газу та закручування вентилів.
[url]ВІДЕО: Що дає для міста підприємство "Рівнеазот"[/url]

— Це не чутки, а прийшло офіційне попередження, — зазначив міський голова Рівного Володимир Хомко. — Якщо завод закриють, то це для міста буде катастрофа. Кажуть, що немає газу, але на те і уряд, щоб знайти газ і підприємство працювало. До мене нещодавно приходив представник французького посольства, де переживають про ще одне підприємство — ЗАТ "Консюмерс-Скло-Зоря". Там така сама ситуація.

Тим часом, на «Рівнеазоті» rivnepost.rv.ua зазначили, що підприємство поки що працює у звичному режимі. Нагадаємо також, що хімічні підприємства Фірташа подали до суду на Кабмін, аби скасувати постанову про заборону відбирання природного газу під час опалювального періоду, зазначає відділ інформаційно-аналітичного забезпечення Рівненського міськвиконкому.

– Мене тривожить те, що погіршилася економічна ситуація, я це відчуваю. У нас це ще терпимо, бо працює "Азот", якби він зупинився, то це було б взагалі, - зауважив цього тижня міський голова Рівного в ексклюзивному інтерв'ю газеті "ОГО". - Зараз напружена ситуація в державі: всі бастують проти всіх, а люди не хочуть іти на компроміси. Важко, що немає реформ, але, з іншого боку, розумію: якщо реформи почнуться, то переживатимемо ми їх боляче. Я сподіваюся, що ті, хто проводитиме реформи, не будуть вдаватися в популізм. Хвилює і те, що місто через курс долара збідніло вдвічі, це справді реальна проблема.

До теми:

Зупинка «Рівнеазоту» може стати для Рівного великою бідою [+Відео]

«Рівнеазот» може припинити роботу через економію газу? [+Відео]

«Рівнеазот» модернізує виробництво аміачної селітри





На правах реклами