Ми у Facebook
06.12.2015, 10:00

Який подарунок обрати чоловіку до 6 грудня у Рівному? [+ПОРАДИ]

Вирушаєте суботнього дня на ринок чи по торговельних центрах? Врахуйте наші поради! Якщо на 8 березня ви не хочете залишитись без улюблених парфумів, кави у ліжко та букету весняних квітів, заздалегідь подбайте про подарунки для своїх коханих чоловіків до 6 грудня - Дня Збройних Сил України!
У житті має бути місце подвигу, особливо це стосується справжніх чоловіків. Вони здатні фактично на все: пройти “вогонь, воду і мідні труби”, стрибнути з парашутом чи пірнути у морську безодню з аквалангом. Головне при цьому - правильно стимулювати та надихати їх. А це, шановні жінки, вже наше завдання.



Який подарунок ідеально підійде?

Практичний. Такий, що знадобиться вже. Подарунок обирайте відповідно до смаків і сфери зайнятості вашого чоловіка. Для більшості підійдуть капелюх, білизна, домашнє взуття, шкіряний чоловічий пояс або ж стильна барсетка. Автомобіліст зрадіє GPS-навігатору, професійний рибалка — новій вудці чи надувному човну, а затятий геймер оцінить нову відеокарту. Повірте, такі речі ваш обранець використовуватиме мало не щодня. Та й ціни на них не такі вже й “кусючі”.



Завтра - День Збройних Сил України. Не забудьте привітати своїх чоловіків!



Рівнянкам на замітку: як привітати коханого чоловіка із 6 грудня?



Якщо ваш чоловік полюбляє екстрим та гострі відчуття, організуйте йому стрибок з парашутом, а ще краще — стрибніть удвох. Таке проведення часу удвох ще більше зблизить вас. Також у відповідних компаніях та агентствах можна обрати тури на кілька днів у найбільш незвичайні місця. Наприклад, проведіть день у справжній армії з повним вливанням в середовище)))



Чого не варто дарувати?

Якщо не розумієтесь у діяльності чоловіка чи не поділяєте його захоплень, краще не дарувати подарунків з цієї сфери. Забудьте також про краватки, запонки і сорочки. Ці предмети давно вже відійшли в минуле та й дарують їх чоловікам найчастіше. Пам'ятайте, обирати подарунок для свого коханого треба з думкою про НЬОГО, а не про себе!

Як і чим вітають рівнянки своїх чоловіків?

І наостанок:

Чоловікам приємно, коли про них пам'ятають і турбуються не лише в цей день, а взагалі по життю. Щоб привітати чи поцілувати коханого — привід не обов'язковий. Не треба чекати свята. Організуйте його самі! І тоді у вашому житті на ще одну приємну мить стане більше.

Фото з сайтів www.mrporter.com, helen-marlen.com, gold.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ