Ми у Facebook
30.11.2014, 14:15

Рівне: щоб вирішити проблему гуртожитку - треба продати їдальню

www.rivne1.tv

Міська влада вважає, що єдиний спосіб вирішити проблему багатостраждального гуртожитку на Відінській, 10 - це продати їдальню на вулиці Млинівській. Потім за ці кошти можна буде придбати нові квартири. Але для цього людям безумовно потрібно буде докласти гроші.
Мешканці гуртожитку на вулиці Відінська, 10 вже неодноразово пікетували сесії обласної та міської ради, але безрезультатно. Проблема в тому, що новий валсник викупив квартири разом із людьми. Міська влада бачить вихід з цієї ситуації тільки в одному - виставити їдальню на Млинівській для продажу та використати ці кошти.

- Ми виставляємо цю будівлю на продаж, на сесії буде внесено це питання, і вже є покупці. Гроші будуть витрачені виключно на придбання житла людей, які живуть в гуртожитку. Не знаємо,на скількох вистачить цих коштів і як вирішиться: можливо, люди будуть докладати свої гроші. Але є інше питання – чи захоче власник продавати цю будівлю, ми не знаємо. Змусити його продавати ми не можемо і ніхто не зможе, це повинна бути його добра воля, - пояснив міський голова Рівного Володимир Хомко.

Статті до теми:

Жителі багатостраждального гуртожитку на Відінській благають про допомогу

Депутатів Рівнеради знову пікетують мешканці гуртожитку [+Фото]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ