Ми у Facebook
30.11.2014, 11:15

У Рівному викрили підпільний склад алкоголю [+Фото]

Рівненські оперативники викрили підпільний склад з контрафактною алкогольною продукцією.
ДИВИТИСЬ ФОТО У ФОТОГАЛЕРЕЇ

Міліціонери вилучили з незаконного обігу близько 12200 пляшок фальсифікованої горілки з етикетками різних торгових марок, понад 800 літрів спирту та 190 штук підроблених марок акцизного податку, повідомила Надія Юрчук з Рівненського міськвідділу міліції.

Працівники сектору Державної служби боротьби з економічною злочинністю Рівненського міського відділу міліції втановили, що до виготовлення та збуту алкогольних напоїв та тютюнових виробів з підробленими марками акцизного податку причетний раніше судимий за незаконний збут підакцизних товарів 31-річний мешканець обласного центру Олександр.

Під час проведених санкціонованих обшуків за місцем проживання Олександра на вулиці Буковинській, що в обласному центрі, міліціонери вилучили чорнову бухгалтерію та автомобіль «Volkswagen Caddy» з розфасованою в пляшки ємкістю 0.5 літрів рідиною з різким запахом спирту об’ємом близько 200 літрів.

У гаражному приміщенні, яке належить Олександру, працівники міліції виявили та вилучили 594 ящики горілки торгових марок «Medoff», «Первак» та «Хлібний дар», 3 бочки (загалом 600 літрів) рідини з різким запахом спирту.

Обшукали правоохоронці також помешкання батьків підозрюваного, що знаходиться в одному із сіл Костопільського району Рівненської області, де виявили та вилучили 16 ящиків горілки різних торгових марок, наклейки на пляшки горілки з назвою «Столична», марки акцизного податку з ознаками підробки в кількості 191 штука.

— Триває досудове розслідування у відкритому кримінальному провадженні за частиною 1 статті 199 Кримінального кодексу України за фактом виготовлення та збуту алкогольних напоїв та тютюнових виробів з підробленими марками акцизного податку, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС в Рівненській області полковник міліції Руслан Мельник. — Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. У рамках розслідування продовжуються слідчі дії з метою встановлення повного ланцюга незаконного постачання спирту, марок акцизного податку та каналів реалізації фальсифікату.





На правах реклами