Ми у Facebook
01.12.2014, 22:49

Родичі рівнянина, якого викрала ФСБ, звертаються до голови СБУ

Рідна племінниця одного з лідерів «Правого сектора», соратника Сашка Білого (Олександра Музичка) та уродженця Рівненщини Миколи Карпюка Оксана розповідає, що їх уже котрий місяць «футболять» від міліції до СБУ і не можуть відповісти, де нині Микола.
- Ми, родина викраденого російськими спецслужбами Миколи Карпюка, хотіли би звернутися до голови Служби безпеки України Валентина Наливайченка, — принесла вона звернення від родини, яке оприлюднило rivnepost.rv.ua. — У вересні він повідомив, що багатьох українських затриманих обміняють за «мінськими домовленостями» і їх список поданий президентові. Як говорив Валентин Наливайченко, Савченко, Микола Карпюк — наші громадяни. Проте доля Миколи Карпюка була і залишається покритою чорним мороком. Жодної інформації про нього не просочується ні з Москви, ні з Владикавказу. Навіть не знаємо, де він точно. Ми дуже сподіваємося, що за підтримки Валентина Наливайченка Микола Карпюк повернеться додому, до своїх рідних.

Микола Карпюк зник у березні. Побратими активіста "Правого сектору" тоді повідомили, що його викрали російські спецслужби. 36-річна дружина Миколи Олена Карпюк балотувалась у народні депутати сьомим номером у списку "Правого сектора". ЗМІ повідомляли, що Карпюка утримували в слідчому ізоляторі Владикавказа, що неподалік Чечні.

До теми:

Біографія рівнянина, якого "викрала ФСБ"

"Правий сектор": рівнянина викрали російські спецслужби





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ