Ми у Facebook
02.12.2014, 14:09

Рівненщина: податкова міліція вилучила підакцизні товари з ознаками підробки

Співробітники податкової міліції Рівненської області в ході проведення операції «Акциз» виявили факт незаконного зберігання підакцизних товарів у приміщеннях гаражного кооперативу в Рівному.
Перевіркою було виявлено понад 2 000 л. рідини з характерним запахом спирту, 600 пляшок горілки з марками акцизного податку з ознаками підробки. Всього вилучено товарів на суму понад 190 000 гривень.

Як повідомляє Головне управління ДФС у Рівненській області, за здійснення такої протиправної діяльності законодавство України передбачає кримінальну відповідальність у вигляді штрафу від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.

Якщо вам стало відомо про факти продажу фальсифікованих алкогольних напоїв та тютюнових виробів, телефонуйте в оперативне управління ДФС у Рівненській області за номером (0362) 692-588. Від активної громадянської позиції кожного залежить, як швидко полиці магазинів та закладів громадського харчування області будуть очищені від контрафактної продукції.

Див. також:

На Рівненщині працівники ДАІ виявили автівку, яка перебувала у розшуку

Родичі рівнянина, якого викрала ФСБ, звертаються до голови СБУ





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ