Ми у Facebook
04.12.2014, 10:45

На Рівненщині запалили 22 свічки в пам'ять про загиблого в АТО

В Острозькому ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою відкрили меморіальну дошку на честь випускника закладу Володимира Чепелюка, який загинув у зоні АТО.
Вихованці ліцею-інтернату запалили 22 свічки в память про 22-річного Володимира. Хлопець був у зоні АТО був з перших днів її проведення. Його життя обірвав вибух гранати, випущеної з РПГ терористом, який перебував на даху будинку, коли Володимир Чепелюк рухався на БТРі.

Меморіальну дошку освятив настоятель студентсько-викладацького храму преподобного Федора Острозького, що в Національному університеті "Острозька академія", протоієрей Василь Жуковський.

Володимир Чепелюк народився 14 травня 1992 року у селі М'якоти Ізяславського району Хмельницької області. Мав сестру та брата. Після дев'ятого класу вступив до Острозького обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Закінчив його у 2009 році. 2011 року був призваний на строкову військову службу — проходив її у 80-ій окремій аеромобільній бригаді (ВЧ А-0284), Львів. Продовжив військову службу за контрактом — на посаді старшини роти. А з перших днів АТО воював на Сході...

Як нагадує прес-служба Рівненської облдержадміністрації, 8 серпня Указом Президента України №640/2014 Володимир Чепелюк був нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно) за особисту мужність та героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

До теми:

Всі загиблі Герої Небесної Сотні та АТО з Рівненщини [+Фото]

На сході бойовики поранили рівненського військового





На правах реклами