Ми у Facebook
04.12.2014, 17:30

Рівненщина: «невдах-мисливців», які крали туї, ніхто не покарав

Двох радивилівців районний суд звільнив від відбування покарання за крадіжку саджанців хвойних дерев. Одного з крадіїв, на підставі Закону України «Про амністію у 2014 році», іншому ж встановив випробувальний термін – один рік.
Півроку тому 24-річний Сашко та 26-річний Сергій, заздалегідь домовившись, викрали з земельної ділянки по вул. Гвардійській саджанці туй, кожен з яких коштував 150 гривень. Цим вони заподіяли власниці близько трьох тисяч гривень майнової шкоди.



Далі сюжет стає зовсім безглуздим! «Крадії», як справжні злочинці, зрозуміли, що треба приховати речові докази. А тому «потопили» туйки в струмочку в с. Сестрятин.

«Міліціонери вилучили зі струмка саджанці дерев, і згодом повернули їх потерпілій, – прокоментував начальник Радивилівського РВ УМВС Віталій Кеда .- Відносно молодиків за частиною 2 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України правоохоронці відкрили кримінальне провадження.»

Районний суд засудив обох чоловіків до двох років обмеження волі. АЛЕ, з урахуванням пом’якшуючих обставин, звільнив Олександра від покарання на підставі пункту «є» статті 1 Закону України «Про амністію», а Сергію, відповідно до статті 75 КК України, суд призначив один рік випробувального терміну.

Статті на тему:

У центрі Рівного негода зламала рідкісне дерево

На Рівненщині п’яного водія знімали з дерева







На правах реклами