Ми у Facebook
05.12.2014, 10:09

Рівнян запрошують на патріотичне свято

ЗОШ № 4 (Жуковського, 30) збирає рінян на свято «Від козаків до наших днів збережемо вогонь батьків» 5 грудня о 13.30. Ініціаторами свята виступили бібліотека-філія № 9 та педагоги школи.
День захисника Вітчизни, який відзначається 6 грудня, не залишиться без уваги! Більше того, усупереч тому, що українське військо має досить невелику офіційну історію, справжній вік Української армії сягає кількох століть. Наші бойові традиції закалялися у важких кривавих війнах і конфліктах. Український досвід починається ще з часів Київської Русі та охоплює ІІ Світову війну.

День Української Армії відзначають із 1993 р. Але лише нещодавно армія стала найважливішим вектором розвитку для нашої держави. Солдати та офіцери Збройних Сил України мужньо захищають суверенітет Батьківщини, продовжуючи традиції своїх предків.
Гості свята зможуть насолодитися поетичною годиною «Уклін тобі, наш рідний тато»; інформаційним оглядом на тему «Види військ та етапи розвитку Української Армії в Незалежній Україні», а також взяти участь у конкурсах, іграх і спортивних естафетах батьків з дітьми.

То ж не втрачайте нагоди не лише корисно провести час із дітьми, але й дізнатися багато нового про історію української армії!

Дивіться ще:

Втрати в авіації Збройних сил України за весь час АТО





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ