Ми у Facebook
05.12.2014, 17:47

День тиші на Донбасі повинен початися 9 грудня

Порошенко з силовиками обговорив "День тиші" на 9 грудня
В ході наради президент України Петро Порошенко з керівниками силових відомств домовилися про "день тиші" на Донбасі, який повинен початися 9 грудня. Про це повідомляє прес-служба глави держави в четвер, 4 грудня.

"Учасники зустрічі обговорили виконання поставлених завдань в зоні антитерористичної операції і визначили заходи, які повинні забезпечити виконання мінських домовленостей щодо "дня тиші", який повинен початися 9 грудня", - йдеться в повідомленні.

На нараді також були визначені подальші дії у разі недотримання сепаратистами виконання мінських угод. Екс-лідер ДНР взяв на себе відповідальність за початок війни на Донбасі

Окрему увагу глава держави приділив питанню поліпшення забезпечення Збройних Сил бойовою технікою та звільнення заручників з ворожого полону.

Раніше повідомлялося, на нараді з президентом взяли участь міністр оборони України Степан Полторак, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко, голова Державної прикордонної служби Віктор Назаренко, заступник командувача Національної гвардії Микола Балан.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ