Ми у Facebook
06.12.2014, 16:00

Рівняни не хочуть єдиного квитка?

Рівняни неохоче підтримують запровадження єдиного квитка у громадському транспорті. За результатами опитування, яке проводило “Санком-Рівне”, 42% респондентів не хочуть, щоб у громадському транспорті Рівного був єдиний квиток.
Ще 41,56% опитаних рівнян “за” єдиний квиток у громадському транспорті. А 16,44% опитаних вважають, що така ініціатива — це чергова афера. Всього участь в опитуванні взяли 2250 рівнян. Тобто, виходячи з цього опитування, більшість мешканців міста, які взяли в ньому участь, не підтримують ініціативу впровадження єдиного квитка.

Як розповів голова постійної комісії транспорту і зв’язку Рівнеради Святослав Євтушенко, введення єдиного квитка в громадському транспорті - це хороша ініціатива, проте вона потребує допрацювання.

- Впровадження єдиного квитка у громадському транспорті - це, звичайно, добре, але варто подумати про те, як з ним мають розібратися старші люди. Адже, по-перше, більшіть людей старшого покоління — пільговики. А по-друге, вони вже призвичаїлися до звичного розрахунку в транспорті і їм потрібен буде час, щоб перелаштуватися. Тому думаю, переходити на єдиний квиток потрібно поетапно і не виводити відразу з громадського транспорту звичну систему розрахунку, - зазначив Святослав Євтушенко.

Наразі введення єдиного квитка у громадському транспорті Рівного ще обговорюється.

Статті по темі


У Рівному все-таки введуть "Єдиний квиток"


"Єдиний квиток" у Рівному: вдала інвестиція чи інтерес організаторів





На правах реклами