Ми у Facebook
06.12.2014, 11:31

Ані Лорак почала відмовлятися від концертів в Україні

Концерт Ані Лорак в Одесі, який було заплановано на 15 лютого, скасували.
Про це говорять співробітники каси Одеського академічного театру музичної комедії, на сцені якого мала виступати виконавиця, повідомляє газета «Сегодня».

«Концерту не буде через безлади, які трапилися під час виступу Ані Лорак у Києві», – каже жінка в касі й додає, що гроші за вже придбані квитки повернуть.

Як відомо, останній концерт Ані Лорак в Одесі завершився бійкою між прихильниками Майдану й міліцією, причому після цього міністр МВС на своїй офіційній сторінці в соцмережі заявив, що правоохоронці не охоронятимуть концерти зірок, «які дотримуються неправильної громадянської позиції».

На концерт Ані Лорак у Києві прийшло близько 100 молодих людей з вимогою скасувати виступ. Активісти влаштували бійки з правоохоронцями, після чого міліція затримала 4 осіб. Силовикам доводилося відбиватися кийками.

Раніше Ані Лорак уже переносила свої концерти через можливі провокації. Попри обурення активістів, артистка надалі виступає в Росії.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що міліція відмовляється від охорони концертів співачки Ані Лорак.

Статті по темі:

У Києві пікетували концерт Ані Лорак








На правах реклами