Ми у Facebook
08.12.2014, 13:00

На порталі OGO.ua - нові правила коментування матеріалів

У зв'язку із непростою і неспокійною ситуацією в Україні і зростанням числа неадекватних і радикальних коментарів, редакція OGO.ua змушена змінити правила, які дозволяють коментувати матеріали, опубліковані на сайті.
Останнім часом у коментарях під матеріалами OGO.ua почастішали випадки вживання нецензурної лексики та провокативних закликів до розпалювання міжнаціональної ворожнечі та нетерпимості, вияви неповаги до національних символів України та інших держав, заклики до насильницьких дій, повалення конституційного ладу в Україні і т.п.

У зв'язку з цим редакція OGO.ua змінила правила коментування на сайті.

1. Тепер залишати свої коментарі на сайті можуть лише зареєстровані користувачі.

2. У коментарях заборонені:

- Заклики до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або до захоплення державної влади; заклики до зміни адміністративних меж або державного кордону України, порушення порядку, встановленого Конституцією України; заклики до погромів, підпалів, знищення майна, захоплення будівель або споруд, насильницького виселення громадян; заклики до агресії або до розв'язування військового конфлікту.
- Прямі й непрямі образи кого, зокрема, політиків, чиновників, журналістів, користувачів ресурсу, у тому числі з національної, етнічної, расової чи релігійної приналежності, а також шовіністичні висловлювання.
- Нецензурні вислови, висловлення порнографічного, еротичного чи сексуального характеру.
- Будь-яка образлива поведінка по відношенню до авторів статей і всіх учасників ресурсу.
- Висловлювання, метою яких є навмисне провокування різкої реакції інших учасників ресурсу.
- Реклама, комерційні повідомлення, а також повідомлення, які не мають інформаційного навантаження і не стосуються тематики ресурсу.
- Будь-які повідомлення та інші дії, які заборонені законодавством України.

3. Редакція сайту залишає за собою право модерування коментарів:
1. Інтерактивні ресурси (коментарі, блоги, оголошення, розділ Медіагалерея та інші) є постмодерованими, тобто модератор читає повідомлення після їх розміщення на ресурсі.
2. Якщо модератор, прочитавши повідомлення, вважає, що воно порушує правила ресурсу, він має право видалити його.

Якщо ви не згодні з рішенням модератора, ви можете написати на електронну адресу, зазначену в контактах сайту.

Сподіваємось, надалі дописувачі будуть толерантними до висловлювань інших читачів та не принижуватимуть їхню честь, гідність, віросповідання і громадянську позицію, а у своїх коментарях підтримуватимуть живий діалог, а не розпалюватимуть конфлікти.

Дякуємо за розуміння!

Правила коментування на порталі OGO.ua





На правах реклами