Ми у Facebook
08.12.2014, 09:45

Рівняни у новій Верховній Раді: хто отримав керівні посади

Відразу двоє уродженців Рівненщини очолили депутатські фракції та групи в новій Верховній Раді. Є вихідці з Рівненської області й у керівництві парламентських комітетів. Хто з рівнян які посади отримав?
Отже, найбільшу фракцію Верховної Ради нового скликання - "Блок Петра Порошенка" - очолив уродженець Рівного, випускник загальноосвітньої школи №7 (нині - Рівненська державна гуманітарна гімназія) Юрій Луценко, який став депутатом за списком президентського блоку.

Ще одне депутатське об'єднання - групу "Воля народу" - очолив вихідець з Рівненщини, випускник "водного університету" й уродженець села Острожець Млинівського району Ігор Єремеєв, обраний до парламенту за мажоритарним округом на Волині.

Нардеп Юрій Вознюк, обраний в одномандатному виборчому окрузі № 153, став заступником голови комітету Верховної Ради з податкової та митної політики. А народний депутат Василь Яніцький, якого до ВР делегували виборці округу № 155, працюватиме заступником голови парламентського комітету з правової політики та правосуддя. Секретарем цього ж комітету працюватиме рівнянин за походженням Андрій Лозовий, обраний за списком Радикальної партії Олега Ляшка. До слова, його мама, Оксана Лозова, балотувалась до парламенту на Рівненщині, в окрузі, де виграв Юрій Вознюк.

До теми:

ФОТО: Нардеп від Рівненщини похвалився уловом

Рівняни хочуть відкликати Осуховського з Верховної Ради





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ