Ми у Facebook
09.12.2014, 13:40

Рівненські студенти дізнавались про реформування податкової системи

Цього тижня в Україні проводяться заходи інформаційного характеру з питань реалізації і захисту прав людини, спрямованих на підвищення рівня правової культури, поширення знань про права та свободи людини і громадянина, набуття навичок та вмінь їх практичного застосування.
Податківці Рівного не залишилися осторонь і теж долучилися до Всеукраїнського тижня права, що триватиме до 12 грудня 2014 року.

З цією метою фахівцями ДПІ у м. Рівному проводяться семінари, лекції, зустрічі, дні відкритих дверей з питань виконання обов’язків та реалізації прав людини у сфері справляння податків та зборів, що є основою податкової системи в Україні.

Зокрема, задля формування загальних уявлень про сферу оподаткування та виховання в подальшому активної позиції свідомого громадянина – платника податків в актовій залі інспекції міста для студентів Рівненського коледжу економіки та бізнесу була прочитана лекція на податкову тематику.
Майбутні спеціалісти дізналися про передумови встановлення основних видів податків та зборів, а також про загальні умови та порядок обчислення і сплати податків і зборів.

В ході лекції присутні активно обговорювали діючі системи оподаткування, висловлювали своє бачення побудови та реформування сучасної податкової системи в нашій державі.

Такі заходи допомагають усвідомити роль та значення законів у житті держави та людини, підводять до висновку, що незнання законів не звільняє від відповідальності, а найголовніше виховують повагу до законів держави та покликані виробити внутрішню потребу молодої людини жити і діяти відповідно до норм права, неухильно дотримуватись правил людського співіснування.

Див. також:

Міський голова Рівного працює зі студентами

Рівняни вимагають замість суду художній музей





На правах реклами