Ми у Facebook
09.12.2014, 17:31

Криївки з Рівненщини відправили у зону АТО

Сьогодні 9 грудня, з одної з частин Рівненського гарнізону до зони проведення антитерористичної операції відправлено першу партію переобладнаних морських контейнерів для проживання особового складу.
Зважаючи на складну обстановку та важкі погодні умови, в яких підлеглим доводиться виконувати бойові завдання на Сході України, командування оперативного командування «Північ» спільно з волонтерами, місцевими активістами та колективами підприємств, украй короткі терміни, було проведено великий обсяг робіт з переобладнання морських контейнерів на військові «криївки».

- Ми вдячні всім за допомогу, - зазначив заступник командувача військ оперативного командування «Північ» з тилу полковник Анатолій Вербицький.

- Такий подарунок для бійців АТО є просто безцінним. Приміщення оздоблені з середини деревиною, тут встановлено місця для відпочинку та електропроводку, а для підтримання постійної температури всередині встановили пічки-буржуйки на твердому і рідкому паливі. Далі справа за нами, - підкреслив він, і додав, що вже завтра перша партія військового вантажу прибуде до місця призначення на Донбас.

Всього для військових частин та підрозділів оперативного командування «Північ», які виконують завдання на сході України, планується переобладнати близько 20 таких контейнерів.

На Рівненщині налагодили будівництво криївок для віськових у зоні АТО
На Рівненщині ремонтують БТРи
Рівненські ковалі кують буржуйки для військових АТО
Про це повідомляє прес-центр управління оперативного командування «Північ».





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ