Ми у Facebook
10.12.2014, 11:00

На підприємстві РЗВА знайшли «розтяжки з гранатами» [+Фото]

На території підприємства РЗВА, що на вулиці Біла, у Рівному виявили небезпечну знахідку - розтяжку до предмета, зовні схожого на гранату.
- до чергової частини Рівненського міського відділу міліції надійшло повідомлення від рівнянина про те, що о 13.08 годині на вулиці Біла, 16, що в Рівному, на території одного із підприємств, у покинутому приміщенні охорона виявила розтяжку до предмету, зовні схожого на гранату, - повідомляє прес-служба Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області.

Встановлено, що в дверному отворі у покинутому приміщенні невідомі особи встановили мідний дріт, до якого приєднали з обох боків піротехнічні вироби, один з яких був поміщений в пластмасовий корпус, зовні схожий на корпус від гранати. Дані предмети не є вибухонебезпечними та були знешкоджені на місці події.





Слідчим відділом Рівненського міськвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

ПЕРЕЙТИ НА ПОВНУ ВЕРСІЮ САЙТУ

Статті до теми:

Рівне: суд отримав 42 кримінальні корупційні провадження з початку року


ДТП, у якому травмувалося 6 людей





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ