Ми у Facebook
10.12.2014, 13:27

Стали відомі переможці грудня від Рівнеоблводоканалу

Традиційно в приміщенні абонентної служби РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» серед споживачів послуг підприємства, 10 грудня розіграли п’ять цінних подарунків.
Згідно із оголошеною у квітні Програмою лояльності «Сумлінний платник», учасниками акції автоматично стають абоненти, котрі не боргують водоканалу за послуги з водопостачання та водовідведення. Цього разу, як зазначила заступник начальника абонентної служби Наталія Проніна, загальна кількість учасників склала 19 951 абонент.

З грудня 2013 року по грудень 2014 року щомісячно усі ці абоненти вчасно сплачували за послуги, надані комунальним підприємством. Отож, за даними на 1 грудня, комп’ютер наосліп обрав п’ять сумлінних платників. Розіграш, як завжди, відбувався в присутності незалежного спостерігача та представників абонентної служби водоканалу. Отож, переможцями розіграшу стали рівняни:

1. Дячук Андрій Васильович (вул. Гагаріна)
2. Ковальчук Петро Степанович (вул. Соборна)
3. Горбатюк Софія Матвіївна (вул. Тютюнника)
4. Ходаковська Ніна Іванівна (вул. Панфіловців)
5. Шикута Галина Іванівна (вул. Шухевича)


Щиро вітаємо усіх! Свої подарунки ви можете забрати в приміщенні абонентної служби водоканалу за адресою: м. Рівне, вул. Білякова, 6. Телефон для довідок: 28 26 03.

При собі обов’язково мати паспорт та копію свідоцтва про ідентифікаційний код.

Більше інформації на сайті vodarivne.com

Див. також:

Вчасно сплатив за воду – отримай цікавий приз від «Рівнеоблводоканалу»





На правах реклами