Ми у Facebook
10.12.2014, 22:40

Відбувся перший суд щодо грошей рівненського Євромайдану

10 грудня у Рівненському міському суді відбувалось судове засідання за позовом радника голови рівненської облради Тятяни Стельмах та її помічниці Юлії Герасимюк до Ельдара Магомедова.
Нагадаємо, активіст Майдану Ельдар Магомедов звинувачував пані Стельмах та її протеже Герасимюк у зникненні понад 1,5 мільйона гривень з Рівненського Євромайдану. Цю інформацію Тетяна Стельмах та наближені до неї особи вважають наклепом, що й стало приводом для судового позову.

Крім того, Магомедов провів прес-конференцію, де заявив про розкрадання, а також про те, що йому навіть погрожували через те, що він говорить про ці махінації. Судове засідання 10 грудня було перенесено через ряд причин, проте нові факти в ході розгляду справи вражають.

Зокрема, Тетяна Стельмах повідомила, що вона разом із пані Герасимюк позиватимуться також до Лілії Москальової, Любов Чичук та видання "Рівне вечірнє".

– Ми вирішили подавати позов за наклеп також на Москальову – за некоректні висловлювання та голослівні звинувачення, а також на пані Чичук та редакцію "Рівне вечірнє", оскільки вони поширювали неправдиву інформацію, – говорить Тетяна Стельмах.

Свою нез'яву на засідання Ельдар Магомедов пояснив у телефонній розмові тим, що йому не вистачає грошей на адвоката.

– Адвокатів у Рівному – скільки хочеш. Але щоб найняти юриста, мені потрібні гроші, які я зараз досі шукаю, – говорить Ельдар Магомедов. – Тому я подав відповідне клопотання до міського суду щодо перенесення розгляду у зв'язку з укладенням договору з адвокатом.

Саме засідання відбулось дуже швидко – буквально за 5 хвилин.

Джерело: vse.rv.ua

Cтатті до теми:


Рівненський Євромайдан: скільки пожертвували та скільки витратили



Гасла та кричалки Євромайдану, які увійдуть в історію



Річниця Майдану: як "Беркут" розганяв київський Майдан [Фото+Відео]





На правах реклами