Ми у Facebook
10.12.2014, 18:08

Рівне: подробиці резонансного вбивства батька та бабусі

Калюжі крові на землі та перелякані люди у дворі – все свідчить про надзвичайну подію, яка відбулася тут вночі. А саме в одній з квартир дев’ятиповерхівки на вулиці Данила Галицького, 6 син убив батька та бабусю.
У помешканні проживала 65-річна пенсіонерка з сином та внуком. Того дня всі були вдома. Полягали спати. Вночі 15-річний хлопець вийшов покурити на вулицю. Коли повернувся до помешкання, то побачив своїх родичів жорстоко вбитими.

Хлопець сам викликав правоохоронців і повідомив, що його рідних вбив невідомий чоловік, який нібито зайшов у їхню квартиру, коли неповнолітній палив на вулиці.

Правоохоронці, які приїхали на місце події, з’ясували, що пенсіонерка та її 38-річний син загинули від численних ударів молотком по голові. Жахіттям побаченого були вражені навіть міліціонери з досвідом. Тіла були у різних кімнатах. Предмет, яким наносились удари, ще не знайшли.

Головним підозрюваним у злочині став 15-річний хлопець, онук та син загиблих. Неповнолітнього забрали на освічення у міліцію. Він проходить медичну комісію та дає пояснення слідчим. Останні не багатослівні. Кажуть, звинувачувати когось поки рано.

Сусіди та знайомі загиблих – подією шоковані. Характеризують родину лише позитивно. Кажуть, ніколи не чули, аби люди сварились.

Про онука загиблої, який поки є головним підозрюваним у злочині, розповідають також лише позитивне. Хлопець навчався в училищі. Мав багато друзів. Останні не вірять, що Максим міг вбити своїх рідних.

Коли сюжет готувався до ефіру, стало відомо, що неповнолітній зізнався у скоєнні даного злочину. Пояснив, що напередодні між ним та бабусею був конфлікт. Жінка його повчала. Підліток зачаїв образу. Вночі вирішив вбити пенсіонерку. Коли люди поснули - так і вчинив. Першою жорстоко забив жінку, коли прокинувся батько – зарубав і його.



Статті до теми:

Резонансне вбивство у Рівному: підліток молотком вбив батька та бабцю

Трагічний день студента у Рівному: зарізали викладачку

Викладачка рівненського "водника", яку зарізав рідний син: біографія [+Фото]

Де сталося резонансне вбивство викладачки НУВГП: карта Рівного [+Фото]

Джерело: Рівне 1





На правах реклами