Ми у Facebook
11.12.2014, 15:40

Де 11 грудня не буде світла у Рівному

У зв’язку із тривалим запровадженням аварійних вимкнень ПАТ «Рівнеобленерго» розробило плани відключень по годинах на території Рівненської області та міста Рівне.
Орієнтовні дані з вимкнень розроблені з урахуванням проходження максимуму навантаження Об’єднаної енергетичної системи України в Рівненський області. З сьогоднішнього дня.

Понеділок – П’ятниця.

8:30 – 10:30 всі райони області повністю.

15:45 – 17:45 Гощанський, Здолбунівський, Острозький, Радивилівський, Дубенський, Млинівський, Демидівський та Рівненський райони.

17:45 – 19:30 Костопільський, Березнівський, Сарненський, Володимирецький, Зарічненський, Рокитнівський, Дубровицький, Корецький райони

Кожен робочий день 16:50 – 18:30 місто Рівне. Окремий графік по районах м. Рівне – в додатку.



ЗБІЛЬШИТИ ЗОБРАЖЕННЯ


У разі розпорядження головного диспетчера Об’єднаної енергетичної системи України при різкій втраті виробітку електричної енергії на генеруючих станціях та при різкому зниженню частоти ПАТ «Рівнеобленерго» має право без попереджень та узгоджень проводити обмежувальні графіки вимкнень в Рівненський області, що вводяться в дію протягом 10-15 хвилин після розпорядження головного диспетчера електроенергетичної системи України.

Тривалість та обсяги таких відключень електроенергії регламентуються головним диспетчером електроенергетичної системи України.

ПЕРЕЙТИ НА ПОВНУ ВЕРСІЮ САЙТУ

Статті по темі:

Коли на Рівненщині припиняться аварійні відключення світла

Жителів Рівненщини просять добровільно обмежувати споживання електроенергії
На Рівненщині будуть аварійні відключення електроенергії






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ