Ми у Facebook
11.12.2014, 22:15

Рівне: ув’язнений привіз наркотики... із суду [+Фото]

Ув’язнений, який утримується в Рівненському слідчому ізоляторі, із судового засідання привіз наркотики.
Під час здійснення обшуку та огляду особистих речей ув’язненого, який утримується в Рівненському слідчому ізоляторі управління ДПтС України в Рівненській області, після судового засідання, в приміщенні обшукової кімнати чергової частини установи, в натільній білизні було виявлено паперовий згорток з подрібненою речовиною зеленого кольору рослинного походження ззовні схожу на наркотичний засіб.

«Виявлений в результаті догляду згорток було вилучено в присутності понятих слідчо-оперативною групою Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області для подальшого направлення та проведення експертизи в НДЕКЦ при УМВС України в Рівненській області», - розповідає в.о. начальника установи Валентин Дорошко.

По даному факту працівниками Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 309 КК України та здійснюється досудове розслідування. Про це повідомляє прес-служба управління Державної пенітенціарної служби у Рівненській області.





ПЕРЕЙТИ НА ПОВНУ ВЕРСІЮ САЙТУ

До теми:

Рівненщина: у колонію намагалися передати наркотики у капцях

У Здолбунові затримали торговця наркотиками

На Рівненщині тренер з важкої атлетики колов дітям наркотики





На правах реклами