Ми у Facebook
12.12.2014, 14:43

На Рівненщині незаконно "роздавали" земельні ділянки

У Корнині 10 осіб звинувачено у корупції за незаконне відведення земельних ділянок.
Співробітниками державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Рівненській області виявлено та задокументувано протиправні дії посадових осіб Корнинської сільської ради. У травні під час голосування за рішення про надання їм та їхнім родичам дозволів на розробку проектів відведення земельних ділянок представники Корнинської сільської ради не повідомили про наявність конфлікту інтересів.

Земельні ділянки на території сільської ради виділені всупереч вимог Закону України "Про засади запобігання і протидії корупції".

— Матеріали відносно десяти представників територіальної громади Корнинської сільської ради скеровано до Рівненської районної прокуратури, з метою притягнення їх до адміністративної відповідальності, передбаченої статтею 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог щодо повідомлення про конфлікт інтересів). Рівненським районним судом вказані особи притягнуті до передбаченої Законом відповідальності у вигляді штрафу, - говорить начальник УДСБЕЗ УМВС України в Рівненській області Віталій Дума

За матеріалами УДСБЕЗ УМВС.

Статті до теми:

Яку шкоду несе використання землі не за призначенням?

У Рівному створили робочу групу, яка займатиметься розподілом земельних ділянок для учасників АТО

На Рівненщині власники земельних паїв уклали понад 93 тисячі договорів оренди





На правах реклами