Ми у Facebook
13.12.2014, 09:41

Анатолій Сидорук: «На Рівненщині «УДАР» буде працювати з потрійною силою»

У вівторок, 9 грудня, відбулася прес-конференція голови Рівненської обласної організації політичної партії «УДАР» Анатолія Сидорука. Головною темою зустрічі було налагодження співпраці з представниками преси та оголошення щодо нового етапу роботи партії.
29 листопада у столиці відбувся другий всеукраїнський депутатський форум, на якому був присутній лідер партії Віталій Кличко. На зустріч приїхали 700 депутатів. Рівненщину представляли 30 народних обранців з різних осередків. Перед членами партії «УДАР» були поставлені нові завдання, тобто, розпочався новий етап співпраці ударівців з громадою, журналістами та депутатами.

- Сьогодні «УДАР» в Україні є потужною політичною монолітною силою, яка абсолютно відкрито працює. Партія повинна бути дуже міцною, мати нових ідейних людей у своєму складі. Підкреслю, що ми несемо особливу відповідальність перед країною, людьми, які повірили в нас, які підтримують нас та стали членами «УДАРу», - розповідає Анатолій Сидорук. – На Рівненщині наша партія сформує майбутню політичну еліту. Тому ми будемо працювати з потрійною силою на благо людей.

Рік тому Віталій Кличко поступився власними амбіціями заради консолідації сил та підтримав на президентських виборах Петра Порошенка. Лідер партії також був одним з основних ініціаторів розпуску Верховної Ради. Депутатська група партії «УДАР» є найбільшою у складі фракції «Блоку Петра Порошенка». Всі народні депутати, які входять до групи, це фахові та патріотичні люди.

Як зазначив голова Рівненської обласної організації політичної партії «УДАР» Анатолій Сидорук, кожен повинен усвідомлювати, що майбутнє України залежить саме від нього. Кожен має зробити якійсь внесок у її розбудову та процвітання. Мета партії – вивести нашу країну на передові позиції у великій європейській сім’ї.

Попереду нас чекають місцеві вибори. Представники партії вже заявляли, що на цих виборах «УДАР» буде йти абсолютно самостійно. З їх боку йде повна підтримка політики широкої української демократичної коаліції. У Верховній Раді «УДАР» найбільш активний та дієвий.

- Ми запрошуємо усіх активних рівнян долучатися до нашої політичної сили, вносити свої пропозиції, своє бачення щодо усіх ситуацій на Рівненщині. Повертаючись до місцевих виборів, зазначу, що наша партія буде підтримувати тих кандидатів, яких буде вимагати громада. У нас є свої кандидати, яких ми будемо обговорювати з людьми, - наголошує Анатолій Сидорук.

Наостанок голова Рівненської обласної організації політичної партії «УДАР» підкреслив, що ударівці будуть ініціювати та добиватися законодавчої бази для підтримки малого та середнього бізнесу. Всі прекрасно розуміють, що даний осередок – це складова економіки країни, яка наразі перебуває у надскладному становищі. Її грабували протягом багатьох років, тому буде важко, але об’єднавшись, Україна стане новою, сильною та процвітаючою державою!





На правах реклами