Ми у Facebook
14.12.2014, 08:45

На Рівненщині дітям з Донбасу влаштують патріотичне перевиховання

Рівненська область готується прийняти молодь з тимчасово окупованих територій та району проведення АТО.
Депутати Рівненської обласної ради підтримують пропозиції управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації щодо проведення культурно-мистецьких та освітньо-виховних заходів, спрямованих на ознайомлення з історією та традиціями Рівненської області для дітей та молоді з тимчасово окупованих територій та району проведення антитерористичної операції.

- Проект рішення «Про внесення змін до програми підтримки молоді в області на 2009-2015 роки» станом на сьогодні отримує одноголосну підтримку депутатів, які вивчають його на засіданнях постійних комісій. А таких вже відбулося три. Крім того передбачене збільшення фінансування у наступному році на проведення культурно-мистецьких та освітньо-виховних заходів для цієї категорії дітей та молоді, - розповів голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов.

Як проінформував начальник управління у справах молоді та спорту Віталій Ліпський, проект рішення розроблений з метою ознайомлення з історією та традиціями Рівненщини, патріотичного виховання, розвитку духовності, моральності та формування загальнолюдських життєвих принципів дітей та молоді з тимчасово-окупованих територій та району проведення антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-служба Рівненської обласної ради.

ПЕРЕЙТИ НА ПОВНУ ВЕРСІЮ САЙТУ

До теми:

Рівненщина: за добу прибуло 77 переселенців

Хто такі біженці, переміщені особи та переселенці з Криму та Донбасу

Понад 800 тисяч грн отримали переселенці на Рівненщині

Рівненщина: переселенці з окупованих територій потребують допомоги





На правах реклами