Ми у Facebook
14.12.2014, 19:20

У Рівному відбувся День відкритих дверей у НУВГП

У неділю, 14 грудня, в Національному університеті водного господарства та природокористування відбувся перший у цьому навчальному році День відкритих дверей для випускників шкіл Рівного та області.
Захід відкрив ректор НУВГП, доктор сільськогосподарських наук, професор Віктор Мошинський.

- День відкритих НУВГП – це можливість почути цікаву інформацію з перших вуст, задати запитання ректору та проректорам, директорам інститутів, працівникам приймальної комісії, поспілкуватися у неформальній атмосфері із завідувачами кафедр, викладачами та студентами, - наголосив у своєму вступному слові ректор НУВГП Віктор Мошинський.

В рамках програми заходу, як розповідає khomko.rv.ua, також відбулася зустріч з ректором та директорами навчально-наукових інститутів, спілкування з випускником та колишнім співробітником цього ж навчального закладу, міським головою Рівного Володимиром Хомком.

Виступаючи перед присутніми, Володимир Хомко на своєму прикладі розповів про переваги навчання саме в цьому Університеті і закликав усіх, хто хоче отримати хорошу інженерну освіту вступати саме до НУВГП.

- Хочу вас запевнити, що усі хто хоче отримати якісні знання в Національному університеті водного господарства та природокористування, дійсно їх отримає. Це сучасний навчальний заклад з потужною науковою базою, - зазначив Володимир Хомко. - У моєму трудовому шляху я не минув жодної сходинки. Пройшов шлях від майстра, начальника дільниці, головного інженера, директора, начальника главка міністерства до нинішньої своєї посади міського голови. І де б я не працював, завжди завдячував знанням, здобутим у стінах цього навчального закладу. До того ж, більшість нинішніх керівників міста різного рівня – випускники НУВГП, - наголосив міський голова.





Випускники середніх шкіл та учні вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, що зібралися на зустріч із професорсько-викладацьким складом НУВГП, мали можливість ознайомитися з умовами вступу до університету у 2015 році. Про це їм докладно розповів відповідальний секретар приймальної комісії університету, кандидат технічних наук, доцент Олег Кухнюк.

Крім того, відбулася презентація навчально-наукових інститутів НУВГП, його підготовчих курсів та екскурсія університетським містечком.

ФОТОРЕПОРТАЖ ПРО ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У НУВГП

ПЕРЕЙТИ НА ПОВНУ ВЕРСІЮ САЙТУ

До теми:

«Ранкова кава»: гість — ректор НУВГП Віктор Мошинський [+Відео]

Рівненщина: почалась реєстрація на пробне ЗНО-2015

Ректор НУВГП Віктор Мошинський: біографія






На правах реклами