Ми у Facebook
15.12.2014, 12:17

Як у Рівному вводитимуть Єдиний квиток: текст угоди

11 грудня було підписано угоду між представниками корейської компанії "MST Global inc." та Рівненською міською радою відносно запровадження єдиного електронного квитка у громадському транспорті міста.
Система Єдиного квитка дозволить при певному рівні інвестицій вирішити ряд проблем у транспорті, зокрема, придбання нових тролейбусів та автобусів, контроль за оплатою та графіком проїзду, точний облік пасажиропотоку, формування на основі статистики оптимальних графіків руху, навантаження на маршрути, оптимальну вартість проїзду тощо.

У міського голови Рівного були побоювання щодо цієї корейської фірми, але після її перевірки, побоювання зникли. Далі йшла перевірка тексту групою юристів та на наступній сесії Рівнеради, 18 грудня, буде представлена на найближчу сесію міської ради для остаточного затвердження, після чого набуде чинності.

- Відповідно до цієї угоди, Рівне на вигідних для себе умовах отримає до $15 мільйонів доларів інвестицій на розвиток системи електронного квитка і придбання нових тролейбусів та автобусів, - говорить міський голова Рівного Володимир Хомко.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ПОВНИЙ ТЕКСТ УГОДИ

Статті до теми:

Єдиному квитку в Рівному бути: міська рада підписала договір з корейцями

"Єдиний квиток" у Рівному: вдала інвестиція чи інтерес організаторів

Корейці інвестують у Рівне 15 мільйонів доларів


Чому у Рівному бояться вводити "Єдиний квиток"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини