Ми у Facebook
16.12.2014, 15:00

Під час благодійного концерту на Рівненщині зібрали більше 13 тисяч для воїнів АТО

Благодійний Фонд "Руєвит" організував благодійний концерт у місті Березне на підтримку військових у зоні АТО. За підсумками концерту вдалося зібрати 13 607 грн., з них 12 549 грн. за квитки та ще 1058 грн. люди пожертували у скриньки.
Концертна програма була дуже насичена. Нас підтримали: фольклорний гурт "Джерело" під керівництвом Раїси Цапун (Інститут мистецтв РДГУ); зразковий ансамбль сучасного танцю "Діалог" під керівництвом Елли та Дмитра Манелюк, хореограф Ольга Кривець (Текстильник); студенти музичного училища РДГУ - Матєш Валентина, сестрички Бурнос Богдана та Дарина, Іван Корочун, Демчук Денис та Замашнюк Віктор; а також народний аматорський ансамбль танцю "Берізка" та Березнівська музична школа.

Вже після концерту усі глядачі відгукувалися, що першу половину дійства не могли стримати сліз, такими зворушливими були виступи на сцені.

Під чс дійства наголошували, що захід відбувається з тієї причини, що в Україні біда - гинуть люди і це те, що всіх нас об'єднало. Не обійшлося і без хвилини мовчання, яка пройшла під пісню "Пливе кача", пісню, під яку по всій Україні під скандування "Герої не вмирають", ховали загиблих хлопців.

На завершення рівненські учасники вийшли заспівати гімн України. Весь зал співав стоячи "Ще не вмерла України ні слава, ні воля..."





Статті до теми:

З Рівненщини у зону АТО відправили два бронетранспортери


На благодійному ярмарку зібрали понад 70 тис. грн на АТО





На правах реклами