Ми у Facebook
18.12.2014, 11:30

У Рівному викрили сутенерів з Львівщини

Злочинну групу, яка займалась сутенерством у Рівному, викрили працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми.
Організатором групи виступила Олександра зі Львова. Вона і очолила налагоджений бізнес у формі надання сексуальних послуг за винагороду, до якого залучила львів’янку Ульяну та рівнянина Юрія.

Для пошуку клієнтів Олександра розміщувала на сайтах знайомств оголошення про надання сексуальних послуг з фотографіями повій, а також залишала номер телефону, який використовувала виключно для отримання замовлень від клієнтів. Чоловіки домовлялися з нею про зустрічі та оплату, після чого Юрій дославляв повій у наймані квартири.

— За даними фактами відкрито кримінальні провадження за частиною 2 статті 302 та частиною 3 статті 303 Кримінального кодексу України. Учасникам злочинної групи повідомлено про підозру, — зазначив начальник ВБЗПТЛ УМВС України в Рівненській області Михайло Войлов. — А дівчат, які надавали сексуальні послуги, притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 181-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За інформацією СЗГ УМВС України в Рівненській області.

Статті до теми:

У Рівному правоохоронці викрили 36 повій

Як на Рівненщині привласнювали державні кошти

У Рівному розпочалося "полювання" на валютчиків





На правах реклами