Ми у Facebook
21.12.2014, 10:51

Рік в Європі – живи, навчайся, працюй легально!

Унікальний шанс! Навчайся та працюй у Польщі, насолоджуйся європейським життям!
Отримати освіту в Польщі для українців сьогодні стало дуже престижно. А головне просто й доступно.
По-перше, це поряд, по сусідству, по-друге – це вже Європа! Особливо багато можливостей тут відкривається для тих, хто їде до Польщі за післядипломною освітою. Адже за рік навчання можна не лише підвищити рівень своїх знань та одержати диплом європейського зразка, а й працевлаштуватися, при чому легально, оскільки національна віза це дозволяє, і почати будувати успішну кар’єру. До того ж, знайдеться і час для подорожей по Європі, щоб, як кажуть, оглядітися та прицінитися. До речі, вартість післядипломного навчання усього 690 євро за рік. Це спеціальна для України ціна, тобто цілком демократична. Крім того, українським студентам поляки допомагають облаштуватися, забезпечують хостелом, підшукують кімнати у гуртожитку або квартири, які можна недорого винаймати. Таким чином Польща вкотре доводить своє дружнє ставлення до України, і всіляко підтримує українських громадян у їхньому прагненні стати частиною європейської сім’ї.

Директор відділу післядипломної освіти у Варшаві Рафал Цегловськи розповідає що, як тільки но очолив цей освітній напрямок, відразу ж почав цікавитися можливостями навчання для українців. За його словами, нині вже підписано угоди з кількома польськими університетами, які працюватимуть за програмою післядипломної освіти.
Рівень знань, які ми даємо, справді дуже високий, - зазначає пан Рафал. – Предмети викладають люди-практики, котрі працюють у відомих компаніях нашої країни: бухгалтери, програмісти, журналісти та інші.

Зокрема ця пропозиція може зацікавити якраз журналістів, адже один з напрямків цього навчання – туристична журналістика. Також програма післядипломної освіти включає такі спеціальності, як «Безпека та гігієна праці», «Європеїстика», «Педагогіка початкових класів та садків», «Європейська адміністрація».

Нині у школі післядипломного навчання вже здобуває освіту 175 осіб, серед них 160 – громадяни України. Більшість мають ступінь магістра. Є серед таких студентів навіть доктори наук, які вирішили вдосконалити свої знання саме в Польщі.

Школа, каже Рафал Цегловськи, постійно шукає нові можливості, залучає в тому числі і кошти європейських фондів, аби студенти отримували додаткові послуги, могли пройти практику тощо.

І, звісно ж, беззаперечним плюсом післядипломної освіти в Польщі для наших співвітчизників є те, що вони можуть там з легкістю знайти собі роботу, при чому не відриваючись від навчання. Як стверджує пан Цегловськи, на польському ринку праці є багато пропозицій для бухгалтерів, фахівців у галузі безпеки праці тощо.

В Україні ж, враховуючи те, що вона взяла курс на Європейський союз, обов’язково будуть затребувані фахівці з європеїстики та європейської адміністрації, переконаний Рафал Цегловськи.
Тож, вперед, за знаннями до Європи! Потрібен лише диплом про освіту, перекладений польською мовою, та медична довідка про те, що немає протипоказань до навчання. І, звичайно, велике бажання та устремління.

А для тих, хто не володіє мовою, тут пропонують мовні курси. Отже, ніяких складнощів.

Навчання починаються з 1 лютого 2015 року. Часу на роздуми обмаль. Кількість місць за спеціальною для України ціною обмежена.



Більш детальну інформацію можна отримати за номером телефона редакції +38(096)83-73-892.
Щасти Вам!





На правах реклами