Ми у Facebook
19.12.2014, 20:34

Міський голова Рівного роздав тисячу подарунків [+Фото]

Вже сьомий рік поспіль міський голова Рівного Володимир Хомко стає святим Миколаєм та роздає подарунки. Зокрема, 19 грудня у Рівному він роздав одну тисячу подарунків.
Спочатку очільник міста обійшов усі групи Центру ранньої педагогічної реабілітації та соціальної адаптації дітей з особливими потребами «Пагінець», а потім відвідав вихованців Рівненського навчально-реабілітаційного центру «Особлива дитина».

Крім того, сьогодні зранку міський голова Рівного та його заступник Галина Кульчинська з нагоди Дня святого Миколая розочали свій робочий день з розвезення подарунків маленьким рівнянам, які волею долі залишились без батьків.

Зокрема, донька загиблого на Майдані Георгія Арутюняна Ашхен отримала санчата та цукерки, а родина Валерія Опанасюка – мультиварку та солодощі.

А ще раніще Володимир Хомко зустрівся та подарував подарунки учениці 6 класу Рівненського НВК № 19 Марії Нечипорук, доньці загиблого бійця в зоні АТО. Зокрема, дівчинка отримала на свято саме той подарунок, про який мріяла – ролики для катання на твердому покритті, розповідає khomko.rv.ua.





До теми:

Як приготувати медові коржики “миколайчики”

На Миколая діти загиблих героїв отримали допомогу

Міський голова Рівного бавитиметься з одномісячним левеням





На правах реклами