Ми у Facebook
20.12.2014, 19:45

ВІДЕО: Чи вбивав 15-річний рівнянин батька і бабусю? [+Відео]

15-річний рівнянин, якому інкримінують вбивство батька та бабусі, ні в чому не винен - так думають його рідні і друзі. Прийшли переконувати в цьому і працівників Рівненського міськвідділу міліції із плакатами у руках.
ПЕРЕЙТИ НА ПОВНУ ВЕРСІЮ САЙТУ

Нагадаємо, вбивство сталося 10 грудня у багатоповерхівці на вулиці Данила Галицького у Рівному. У помешканні проживала 65-річна пенсіонерка з сином та внуком. Того дня всі були вдома. Полягали спати. Вночі 15-річний хлопець вийшов покурити на вулицю. Коли повернувся до помешкання, то побачив своїх родичів жорстоко вбитими.

Хлопець сам викликав правоохоронців і повідомив, що його рідних вбив невідомий чоловік, який нібито зайшов у їхню квартиру, коли неповнолітній палив на вулиці.

Правоохоронці з’ясували, що пенсіонерка та її 38-річний син загинули від численних ударів молотком по голові. Жахіттям побаченого були вражені навіть міліціонери з досвідом. Тіла були у різних кімнатах і добряче понівечені. Головним підозрюваним у злочині став 15-річний хлопець, онук та син загиблих.



До теми:

Рівне: подробиці резонансного вбивства батька та бабусі

Фото резонансного вбивства батька та бабці у Рівному

Де сталося резонансне вбивство батька та бабці: карта Рівного [+Фото]


Рівне: міліція розкрила резонансне подвійне вбивство батька та бабці


Джерело: "Рівне 1"





На правах реклами