Ми у Facebook
20.12.2014, 15:45

У Рівному правоохоронці викрили 36 повій

Рівненські правоохоронці викрили 36 повій, трьох сутенерів та три борделі.
Впродовж місяця в Рівному тривали оперативно-профілактичні заходи «Нічне місто». В результаті, співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, виявили осіб, які займались проституцією, та склали адміністративні протоколи.

Також було виявлено дев’ять фактів розповсюдження продуктів порнографічного характеру.

— Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкриті кримінальні провадження за статтею 301 Кримінального кодексу України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). Міліціонери встановили, що чоловіки розміщували фото- та відеоматеріали порнографічного характеру в соціальних мережах. Наразі особи їх встановлені та п’ятьом з них вже оголошено про підозру, — зазначив начальник ВБЗПТЛ УМВС України в Рівненській області Михайло Войлов.

Під час проведення санкціонованих обшуків міліціонерами виявлено два мобільних телефони, чотири системні блоки, планшет та 350 дисків, які містять інформацію про скоєння кримінальних правопорушень.

- Під час відпрацювань «Нічного міста» правоохоронці виявили по три факти сутенерства, втягнення особи в заняття проституцією та створення або утримання місць розпусти і звідництва, — продовжив Михайло Войлов.— Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтями 302 і 303 Кримінального кодексу України.

Зараз проводяться досудові розслідування, за результатами яких винних буде притягнуто до відповідальності.

За матеріалами СЗГ УМВС України в Рівненській області

Статті до теми:

Як на Рівненщині привласнювали державні кошти
У Рівному розпочалося "полювання" на валютчиків
На Рівненщині онук жорстоко вбив бабусю





На правах реклами