Ми у Facebook
01.01.2015, 09:45

Стало відомо, на яку суму було наповнено бюджет Рівненщини за 2014 рік

За словами начальник Головного управління ДФС у Рівненській області Дмитра Зайцева, до зведеного бюджету Рівненщини за 11 місяців цього року податковими органами зібрано 2 млрд 226,9 млн грн. Даний показник на 37,4 млн грн. більше, ніж за аналогічний період у минулому році.
Завдання ДФСУ по збору до загального фонду державного бюджету за 11 місяців 2014 року податківцями виконано на 98%.

- Є об’єктивні причини того, що ми не донаправили 15,5 млн грн – ПАТ «Рівнеазот» на початку року було переведено до Центрального офісу з обслуговування великих платників. А ця компанія сплачує податки сотнями мільйонів, тому наші показники змінилися. Ну, а також «Прикарпатзахідтранс», який є «дочкою» російського концерну Роснафтопродукт, дуже зменшив прокачку нафтопродуктів і відповідно сплату ренти за їх транспортування, – пояснює Дмитро Зайцев.

Також начальник Головного управління ДФС у Рівненській області звернув увагу, що компанії «Рівненська АЕС» та «Складське господарство ДП НАЕК «Енергоатом» мали переплати, тож ці платники не доплачували податок на прибуток за результатами діяльності за минулий рік і не вносили авансових платежів.

За словами Дмитра Зайцева, рівень добровільних сплат податків на Рівненщині складає 98%.

Див. також:


На Рівненському чорному ринку за долар просять 20 грн

Рівненщина практично повністю розрахувалася за газ





На правах реклами