Ми у Facebook
20.01.2015, 12:10

Що можна і чого не можна, коли Місяць - молодик?

За дві доби до народження нового Місяця (молодика) і дві доби опісля у багатьох із нас помітні зміни у поведінці, настрої, здоров’ї.
Молодий Місяць в астрономії - фаза небесного супутника, коли він проходить якраз між Сонцем і Землею, невидимий для нас.

Саме тому у місячних календарях новий Місяць зображують у вигляді чорного круга і часом називають "темний Місяць". Лише через кілька днів у західній частині небосхилу ми побачимо тоненький місячний серп.

В астрології новий Місяць настає у мить, коли Сонце й Місяць сходяться в одному із знаків зодіаку.

Саме в цей період, а точніше - за дві доби до народження нового Місяця і дві доби опісля, у багатьох із нас помітні зміни у поведінці, настрої, здоров’ї.

У темні дні без Місяця деякі люди особливо переживають самотність, піддаються песимістичним настроям, комусь не дають спати важкі думки й таємні страхи, а підсвідомість диктує свою волю.


Астропсихологи радять: у цей період НЕ МОЖНА надто заглиблюватися в себе, піддаватися апатії. Емоційний спад особливо негативно позначається на людях, схильних до депресій й навіть викликає думки про суїцид. НЕ МОЖНА залишати близьких людей наодинці зі своїми страхами й важкими думками!

Під впливом настрою є ризик перетворитись на абсолютно егоїстичну, безжалісну й байдужу істоту, образити невинних людей, розірвати стосунки й навіть розлучитись - а вже через кілька днів пошкодувати про свої слова та вчинки...

Якщо жінки сильніше реагують на повню, то чоловіки - на молодик. Представники сильної статі нервові, напружені, навіть агресивні, сексуально збуджені, більше схильні до насильства.

Друга доба молодого Місяця небезпечна ще й тим, що люди легко вірять чужим словам і піддаються навіюванням. Не випадково багато магічних ритуалів екстрасенси й всілякі чорні та білі відьми й відьмаки проводять саме у "новоліття", у години "темного Місяця". Деякі цілителі та ворожки перед настанням Молодика рекомендують проводити "обряди звільнення": від хвороб, привороту, наклепів, шкідливих звичок.

Магія молодого Місяця: прикмети, сни та замовляння

Під час нового Місяця особливо важко водіям, диспетчерам, людям розумової праці, учням, студентам. Адже погіршується реакція, увага, збільшується ймовірність помилок у розрахунках, обчисленнях, погіршується пам’ять і здатність засвоювати нові знання, з’являється певна загальмованість у діях.

Начальству не варто в цей період очікувати високої продуктивності праці, ентузіазму, трудових подвигів і творчого натхнення від підлеглих. Навряд чи шкільні успіхи дітей порадують учителів та батьків.

Астрологи радять утриматися від підписання важливих угод, відкласти на кілька днів далекі поїздки й прийняття важливих рішень.



Дуже часто саме з нового Місяця починається смуга невдач, тому якщо перед вами стоїть дуже серйозний вибір - відкладіть його на 2-3 дні.

Ознаки молодого Місяця - фізична і нервова перевтома, знижений імунітет. Якщо хтось захворіє у цей час, швидше за все, одужає не скоро, але обов’язково повністю одужає.

Оскільки у дні нового Місяця зменшується тиск рідин в організмі, почуватимуться трохи зле люди з пониженим тиском - гіпотоніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Що можна і чого не можна, коли Місяць уповні?

Астрологи застерігають: у дні молодика НЕ МОЖНА укладати шлюби.

У молодик, за день до нього і наступного дня, як радять астрологи та досвідчені садівники-городники, НЕ МОЖНА нічого сіяти, садити й пересаджувати.

На новий Місяць підвищується активність обмінних процесів, рідина добре вбирається через шкіру й рівномірно розподіляється по усьому тілі. З’являється якась ейфорія, відчуття легкості, людині здається, що вона схудла на кілька кілограмів. У цей період МОЖНА з максимальною ефективністю проводити процедури очищення організму, приймати теплі цілющі ванни з морською сіллю та ароматичними оліями.

Ввечері перед Молодиком і в перший день молодого Місяця НЕ МОЖНА багато пити спиртного - у цей час максимально посилюється дія алкоголю, зростає ризик підхопити венеричну хворобу, гостру вірусну інфекцію.

Водночас цей період - найбільш вдалий момент, щоб покинути вживати алкоголь, курити цигарки, поглинати кілограмами цукерки й тістечка. Отже, МОЖНА розпочати боротьбу з різними шкідливими звичками.

У перші 1-2 дні молодика МОЖНА (і набагато легше, ніж в інші фази Місяця) зав’язати нові стосунки й розпочати нове життя "з чистого аркуша".

Щоб потім не сприймати час Молодика як час якихось важких випробувань, треба мислити тільки позитивно, планувати своє майбутнє й у жодному випадку не руйнувати все навколо себе. У ці дні МОЖНА займатися медитацією, обмірковувати мрії, готуватися до майбутніх успіхів, займатися творчою діяльністю, самовдосконаленням, продовжити розпочаті раніше справи, збирати й аналізувати отриману інформацію.


Астрологи радять: коли Місяць народжується, МОЖНА запрограмувати себе на весь наступний місяць, загадати бажання й подумки відправити своє послання у безкраї простори Всесвіту.

Віримо чи не віримо у все це, але спробуємо взяти собі на озброєння найголовніший позитив Молодика - у час народження Місяця МОЖНА налаштуватися на зміни, нові справи, починання, здійснення бажань!





На правах реклами