Ми у Facebook
22.12.2014, 07:30

Гороскоп на 22 грудня: у передчутті великих змін

Час поступового відродження та оновлення. Організація важливих заходів дасться важко, але мусите. Не приймайте важливі рішення під впливом поганого настрою, трохи обмежте фізичні навантаження.
Астрологічний прогноз: 22 грудня 2014, понеділок.

29/1/2 місячна доба. Місяць у знаку Козерога (четверта чверть, спадає/Молодик/перша чверть, росте).

Досить важкий ранок. Дехто відчує, що не відпочив і не виспався. Фізичні сили зараз на мінімумі. І це зрозуміло, кажуть астрологи – адже саме в ці години відбувається містерія народження Нового Місяця. Ще трохи – і на небі зійде Молодик. А ми помаленьку почнемо оновлюватись, міцнішати, будувати плани, братися за нові справи, змінюватися самі й змінювати світ навколо себе.

День може принести оригінальні, творчі, іноді геніальні ідеї, які здатні зробити справжній прорив у нашому житті. Але не поспішайте їх негайно озвучувати й тим більше з ходу реалізувати. Перш ніж діяти, необхідно заспокоїтися й ще раз все обміркувати.

Обов’язково запишіть свої думки на аркушику паперу!
Бо потім забудете якісь важливі нюанси й шкодуватимете про це.


Сьогодні рекомендується контролювати себе, не приймати рішення під впливом настрою. Не можна злитися і ображатися, якщо щось не виходить чи рухається повільно. Тільки логіка, розум, факти, та й то обережно!

У першій половині дня можна влаштовувати короткі ділові зустрічі, наради, на яких слід обговорити підсумки роботи, співпраці й вирішити деякі фінансові та організаційні питання.

Друга половина дня більш сприятлива для самостійної творчої роботи, навчання, звичних щоденних справ, які робимо без зайвих зусиль, «на автоматі».

Добре починати курс лікування, оздоровлення. Уникайте великих фізичних навантажень, бо легко травмуватися, потягнути спину чи щось випустити з рук і розбити.

Вечір присвятіть звичним заняттям та відпочинку у вузькому колі людей, з якими спокійно та затишно.

ПЕРЕЙТИ НА ПОВНУ ВЕРСІЮ САЙТУ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 22 – 28 грудня
Почему понедельник – самый тяжелый, а вторник – самый нервный
О чем говорит наш сон в понедельник и что часто снится с четверга на пятницу
Що можна і чого не можна, коли Місяць - молодик?
Магія молодого Місяця: прикмети, сни та замовляння





На правах реклами