Ми у Facebook
22.12.2014, 09:00

Міський голова Рівного відсвяткував Хануку з іудеями [+Фото]

25 дня місяця Кіслев юдеї відзначають Хануку — свято вогню, світла, радості і веселощів. Воно триває 8 днів. Міський голова Рівного Володимир Хомко цьогоріч також брав участь у святі Хануки в Рівному, учасники якого молилися за Ізраїль і Україну.
Головний ритуал — запалювання ханукальних свічок на честь чуда, яке сталося в Єрусалимському Храмі після повстання Маккавеїв у середині ІІ ст. до н.е.

У перекладі слово „Ханука» означає "оновлення" або „новосілля» (ханукат га-байт), розповідає rivnepost.rv.ua

На це свято прийнято ходити в гості та запрошувати до себе друзів та рідних. Ханука — це тепле сімейне свято, під час якого розповідають про чудо, яке сталося з євреями, або інші повчальні історії.

Віктор і Ксюша Міхалевські принесли на свято свою доньку Олівію. І усі молились за благословення дитині і батькам. Весь час малятко уважно все оглядала мовчки. Не вередувала і не плакала, але навпаки здається була задоволена тим, що відбувається.



Володимир Хомко поділився тривогою серця свого за обстановку в Україні. Розповів про відвідини дитячих будинків та ситуації в усиновленні дітей сиріт у Рівному та області. Ділився радістю, коли дітей беруть у сім'ї.

Ірина Господня повідомляє у Фейсбуці, що учасники свята молилися за Володимира Хомка та благословляли його, бажали йому зберігання Божого! І подарунок від міссіанской громади був і благословенням Володимиру Хомко — віруючому в Ієшуа аМашіаха Назарянина (Ісуса Христа) — Заповіді Божі, - написала у Фейсбук учасниця святкування.



До теми:

ЯК МОЛИТИСЯ ЗА МИР В УКРАЇНІ: МОЛИТВИ

Віряни з Рівненщини три дні йшли пішки до Почаєва заради миру в Україні [+Фото]

Рівнян запрошують до спільної молитви за мир в Україні





На правах реклами